top of page
Car.jpeg

ONZE WERKWIJZE

Wij onderscheiden ons graag. Dit doen we door de kwaliteit en de servicegerichtheid die wij leveren. De enige manier waarop wij een perfect resultaat kunnen garanderen is door grondig en aandachtig te werk te gaan.

Met liefde en passie voor het vak is dat vanzelfsprekend.

Werkwijze
Bij elke klus werken wij volgens een vast patroon. Wij delen onze werkwijze graag met u. Omdat wij een klein ondernemingsbedrijf zijn, lukt het ons om de prijzen laag te houden. Zo krijgt u het beste resultaat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Wat wij doen:

  • Schoonmaken. Wij reinigen het te schilderen oppervlak gronding.

  • Schuren. Voor de beste hechting en een vlakke ondergrond is goed schuren belangrijk. "Goede voorbereiding is het halve werk", wij besteden hier dan ook ruim aandacht aan.

  • In geval van houtrot of scheuren in de ondergrond zorgen wij ervoor dat deze verwijderd en hersteld worden. Wij voeren alle voorkomende herstel- en reparatiewerkzaamheden uit.

  • Grondverf. Wij brengen een eerste laag grondverf aan.

  • Schuren (2). Wederom besteden wij aandacht aan het schuren. Zo voorkomen we we korrels of druppels! Onze grondige schuurwerkzaamheden voorkomen onregelmatigheden en zorgen voor een betere hechting van het eindproduct: de verf.

  • Wij lakken het af met de beste verf die in de branche verkrijgbaar is, een hoogwaardig verfproduct dat garant staat voor langdurige bescherming van uw houtwerk, in uw eigen, op wens gemaakte kleur.
     

Resultaat
Wanneer wij klaar zijn met onze werkzaamheden, is uw schilderwerk weer voor jaren bestand tegen wind en weer. Het enige onderhoud dat hier nog aan moet gebeuren, is om het af en toe af te nemen met een vochtige doek.
Het onderhoud van uw schilderwerk/houtwerk is zeer belangrijk, wilt u dat liever zelf niet doen, dan nemen wij ook deze zorg graag uit uw handen.
Wij hebben voor elke opdracht een passende aanpak en dat leidt tot een optimaal resultaat voor uw nieuwbouw- of bestaande woning!
Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

7.png

Een binnenschilder nodig?

 

1 november - We genieten nog steeds met z’n allen van het bijzondere herfstseizoen. Prachtige veranderende natuur, soms een zonnetje dat doorkomt. Maar iedereen weet dat herfst- en wintermaanden binnenkort een heel ander....

Burenkorting intro.JPG

Burenkorting

 

Oktober 2023 - Voorbereiden op een sprankelende lente? Plannen dat de buitenkant er weer netjes en verzorgt bijstaat doe je nu samen!

 

Samen met de buren uw woning laten schilderen met fikse korting. Hoe meer huizen, hoe hoger de korting. 

Laat....

bottom of page