top of page
1.png

BURENKORTING

Samen met de buren uw woning laten schilderen met fikse korting.

Hoe meer huizen, hoe hoger de korting!

 

Korting, daar houden we allemaal van in Nederland! Ook als het om schilderwerk gaat. Daarom krijg je bij ons hoge korting als je de samenwerking opzoekt!

 

Zijn er in de straat waar u woont meerdere huizen die aan een schilderbeurt toe zijn? Dan komen jullie in aanmerking voor de aantrekkelijke burenkorting. De korting wordt berekend aan de hand van het aantal huizen die worden geschilderd.

Hoe meer huizen, hoe hoger de korting.

Kosten besparen zorgt voor burenkorting

Hoe doen we dat? Wij kunnen korting geven als er voor een langere periode meerdere huizen op dezelfde locatie geschilderd worden. Zo besparen wij op de inkoop van de schilder materialen, reiskosten en zijn we gegarandeerd van een aantal weken werk op dezelfde locatie, wat een besparing oplevert voor het opzetten en afbreken van steigers en het verhuizen van overig schildersmateriaal.
Zo doen we dat samen!

Better Together!
Is je huis toe aan schilderwerk? Check dan ook altijd even bij de buren of zij ook van plan zijn om hun huis te laten schilderen. Zo kun je samen veel geld besparen op de kosten van het schilderwerk. Hieronder kun je zien hoe hoog de kortingen op het schilderwerk kunnen oplopen bij de burenkortingen.

Burenkorting Alpha Coatings (4).png

2 woningen schilderen 5% korting*
3 woningen schilderen 10% korting*
4 en 4+ woningen schilderen 15% korting*

*Genoemde percentages zijn de kortingen op de prijs exclusief BTW. De maximale burenkorting bedraagt 15%, ook bij het schilderen van meer dan 4 huizen.

Zijn de te schilderen huizen meer dan twee jaar oud, dan is er naast de burenkorting nog een aantrekkelijke regeling die de prijs nog scherper maakt. Bij particulier bewoonde koopwoningen die ouder zijn dan twee jaar, betaal je namelijk een BTW percentage van slechts 6% i.p.v. 21%. 

Ben je ook benieuwd van welke korting jij kunt profiteren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou en je buren kunnen betekenen. Better together!

Profiteer nu!

Voor een vrijblijvende offerte met 10% korting op uw schilderklus in huis vult u hier uw gegevens in of bel ons direct voor een afspraak.
Neem hier contact met ons op >>

of bel

Tel: 06-20791878

  • Whatsapp
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page