top of page
Brown Photo Collage Beauty Product Facebook Post.png

ALPHA COATINGS

Bij Alpha Coatings doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat uw 'alpha-ervaring' uw verwachtingen overtreft.

Elke Alpha Coatings-schilder is gecertificeerd voor professionaliteit en kwaliteit. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn niet klaar met schilderen totdat u helemaal tevreden bent.

 

Alpha Coatings maakt alleen gebruik van hoogwaardige verf, zoals Sigma, Glidden, Caparol, met een aanbod van meer dan 3.000 kleuren.  In wat voor soort woning u ook woont, wij helpen u graag. Of het nu om het schilderen van uw woonkamer, het schilderen van de buitenboel of uw houten vloer die wel een opknapbeurt kan gebruiken.

Gevarieerd dienstaanbod

Onze dienstverlening is breed en veelzijdig en we denken graag met u mee om tot een mooi eindresultaat te komen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent, en hebben daarom een zeer grondige werkwijze, die wij graag toelichten.


De diensten die Alpha Coatings verleent zijn:

  • Binnen- en buitenschilderwerk

  • Industrieel schilderwerk

  • Wandafwerking (behangen)

  • Onderhoud en reparatie

  • Renovatie en restauratie

  • Houtrot behandeling

  • Airless spuitwerk

  • Waterschade, brandschade en inbraak herstelwerkzaamheden

Bescherming
Wanneer het alweer jaren geleden is dat de buitenkant van uw woning of bedrijf geschilderd is, is nieuw schilderwerk meestal essentieel. Wanneer dit niet wordt gedaan zal houtrot ontstaan en uw houtwerk dusdanig aantasten dat alleen vervanging nog een oplossing is.
Laat uw schilderwerk tijdig verzorgen door een vakman. Wij brengen het houtwerk weer in juiste conditie en zorgen voor een mooi aanzien van uw woning of pand.

Kwaliteitskeurmerk
Alpha Coatings is aangesloten bij de kwaliteitskeurmerkorganisatie ‘De Betere Schilder’. Hiermee voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen met betrekking tot kwaliteit, diploma’s, ervaring, veiligheid en betrouwbaarheid.
Op het schilderwerk aan de buitenzijde garanderen wij een garantie van 5 jaar.
Meer informatie over het keurmerk? Kijk eens op www.debetereschilder.nl.

Bel ons als u een betrouwbare vakman zoekt

Hebt u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Bij Alpha Coatings weet u zeker dat u de beste kwaliteit en zorg krijgt voor een aantrekkelijke prijs!

7.png

Een binnenschilder nodig?

 

1 november - We genieten nog steeds met z’n allen van het bijzondere herfstseizoen. Prachtige veranderende natuur, soms een zonnetje dat doorkomt. Maar iedereen weet dat herfst- en wintermaanden binnenkort een heel ander....

Burenkorting intro.JPG

Burenkorting

 

Oktober 2023 - Voorbereiden op een sprankelende lente? Plannen dat de buitenkant er weer netjes en verzorgt bijstaat doe je nu samen!

 

Samen met de buren uw woning laten schilderen met fikse korting. Hoe meer huizen, hoe hoger de korting. 

Laat....

bottom of page