top of page
spray painting_edited.jpg

BINNENSCHILDERWERK

Geschreven door Vasileios
1 november 2023

Het is weer die tijd van het jaar waarin we afscheid nemen van onze zomerse avonturen en ons voorbereiden op gezellige avonden bij de open haard. En wat past er beter bij dit knusse seizoen dan een vleugje verf op de muren om je huis een frisse uitstraling te geven?

Wij vinden het najaar de perfecte tijd voor het broodnodige onderhoud aan je woning. Of het nu gaat om een nieuw kleurtje op de muren van je woonkamer of om het beschermen van je gevel tegen de grillen van Moeder Natuur.

Kunnen de muren in de woonkamer wel weer een frisse nieuwe kleur gebruiken? Of ben je net verhuisd en moet het hele huis geschilderd worden? En ben je op zoek naar een binnenschilder?

Bij ons ben je aan het goede adres!  Ik, Vasilis, geef kleuradvies en verzorg de uitvoering van het schilderwerk. Ik ga altijd voor een zo strak mogelijk resultaat. Ik repareer scheuren en maak met speciale tape en acrylaatkit die niet scheurt, de lijnen langs het plafond helemaal recht. Ook verwijder ik de stopcontacten zodat er geen verf op komt en het resultaat veel mooier is dan wanneer het wordt afgeplakt.

Uiteraard werken we werken alleen met de beste materialen. We weten dat je hoge verwachtingen heeft, en daarom zorgen we ervoor dat we altijd up-to-date blijven met de nieuwste technieken en trends in de schilderswereld. We willen immers dat jouw huis er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook langdurig beschermd blijft.

 

En laten we het hebben over onze tarieven! Niet alleen zijn ze scherp, maar we durven zelfs te stellen dat ze concurrerend zijn. We begrijpen dat het onderhoud van je huis soms een flinke investering kan zijn, maar met ons beloven we dat je waar voor je geld krijgt. Vraag daarom ook gerust naar onze mogelijkheden om in termijnen te betalen.

Waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om je huis helemaal klaar te maken voor het najaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Geef je huis de liefde en aandacht die het verdient!

WhatsApp Image 2023-10-23 at 10.11_edite
WhatsApp Image 2023-10-23 at 10.11_edite

Profiteer nu!

Een vrijblijvende offerte met

10% korting op je schilderklus in huis? Vul hier je gegevens in of bel ons direct voor het maken van een afspraak >>

Tel: 06-20791878

  • Whatsapp
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Bedankt voor je vertrouwen in ons! We nemen snel contact met je op
bottom of page